De ultieme gids naar Schoonmaakadvies Lelystad

Met duidelijke communicatielijnen en ons flexibele inzet van de medewerkers beschikken over wij een mogelijkheid capaciteit te afleveren tegen gunstige prijzen. 

Verder dit reinigen van ramen en kozijnen kunt u gerust opdragen met Handy-Clean. We beschikken over glazenwassers in persoonlijk dienst welke met behulp van professioneel materiaal de bezigheden doen.

Wij spreken op deze plaats aan dit machinaal reinigen betreffende tapijten en karpetten, het strippen en conserveren aangaande linoleum vloeren en het machinaal vegen en schrobben van al die stenen vloeren.

Voor al deze services maken wij zo heel wat mogelijk toepassing betreffende natuurlijk afbreekbare producten en gespecialiseerde hulpmiddelen.

Al die facilitaire taken geraken uitgevoerd via vakbekwaam medewerkers welke bekende van zaken beschikken over en zichzelf in sociaal opzicht eersteklas mogen manifesteren binnen de meerdere bedrijfspanden en woningen.

In de showroom vindt u ons groot collectie keramische tegels: wandtegels, vloertegels, mozaïeken en listello’s. Omdat wij geloven in specialisme, verkopen we géén natuursteen.

Betreffende duidelijke communicatielijnen en ons flexibele inzet van onze medewerkers hebben we een gelegenheid capaciteit te leveren tegen gunstige prijzen.

Behalve een ruime ervaring in een schoonmaak bezit Handy-Clean schoonmaak professioneel opgeleide glazenwassers en gevelreinigers in dienst. Wegens dit MKB, instellingen, scholen en VVE's in Lelystad verzorgen wij dit glazenwasser en een gevelreiniging zonder tussenkomst van onderaannemers.  

Handy-Clean schoonmaak & bedrijfsdiensten, meer dan 35 jaar ons begrip op het gebied van glasbewassing in Emmeloord.

0342-760500 Bezit u dan ook ons belangstelling? Ofwel bezit u dan ook ons juist schoonmaakadvies benodigd? Neem vervolgens aanraking betreffende het op. U dan ook kan het eenvoudig bereiken via email, smartphone ofwel contactformulier. Neem aanraking op

Bent u op zoek naar ons meevallertje? Kom vervolgens eens gluren in de actiehoek. Hier vindt u dan ook (zeer goede) restpartijen en overproductie betreffende onze leveranciers. Hou sowieso de acties op een webshop in de gaten. Dat scheelt beduidend in een prijs!

We beschikken over bijzondere daglichtlampen om de tegels echt te mogen beoordelen. Maar voordeligste inschatting kan u uiteraard thuis vervaardigen. Dus mag u een monster mee naar woonhuis nemen.

Handy-Clean verzorgt vanwege zakelijke klanten dit ontmantelen met de wietplantages website in woningen en bedrijfspanden. De foto's geven een beeld betreffende een via ...

Met duidelijke communicatielijnen en ons flexibele inzet betreffende onze medewerkers beschikken over we de mogelijkheid capaciteit te afleveren tegen gunstige prijzen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *